Meny
Meny

Välkommen till Würth familjen!

Vi är ett miljardbolag och ett av världens största familjeägda företag. I Sverige är vi nästan 500 anställda och våra medarbetare har mycket gemensamt.
 
Vi drivs av tillväxt och investerar mycket i oss själva - vi blir fler, vi tar större marknadsandelar och vi förbättrar ständigt vårt erbjudande. Vi investerar i våra medarbetare och är övertygade om att medarbetarna är skillnaden som gör skillnad. Vi är aldrig helt nöjda, men är stolta över det vi gör. Här blir du en del av ett engagerat team där alla är välkomna!

Würth som arbetsgivare - ett poddavsnitt

”Jag har aldrig söndagsångest”
Therese, Driftledare Lager
”Vill man och visar framfötterna så finns det många möjligheter att utvecklas, gå utbildningar och göra karriär”
Niklas, Produktchef
"Det är ett otroligt varierande jobb och man får mycket frihet under ansvar."
Sophia, Account Manager
”Jag aldrig varit på ett bolag som är så omhändertagande. Gör du ett bra jobb så får du tillbaka. ”
Christian, Account Manager
”Jag har aldrig söndagsångest”
Therese, Driftledare Lager
”Vill man och visar framfötterna så finns det många möjligheter att utvecklas, gå utbildningar och göra karriär”
Niklas, Produktchef
"Det är ett otroligt varierande jobb och man får mycket frihet under ansvar."
Sophia, Account Manager
”Jag aldrig varit på ett bolag som är så omhändertagande. Gör du ett bra jobb så får du tillbaka. ”
Christian, Account Manager

Utvalda förmåner hos oss

 • Friskvård
  Vi vill att våra medarbetare ska må bra i både kropp och knopp! Därför erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag och företagshälsovård.
 • Försäkringar
  Alla anställda omfattas av kollektivavtalade försäkringar och för oss är försäkringar viktiga för att du ska känna dig trygg på jobbet.
 • Tjänstepension
  Som anställd hos oss har du en konkurrenskraftig tjänstepensionsplan som ger en bra trygghet den dag du går i pension.
 • Kompetensutveckling
  Det är viktigt för oss att våra medarbetare kan utvecklas. En del i utvecklingen är att genomgå fortbildning i olika steg inom ramarna för Svenska WürthAkademien. Du kan även få ersättning för inköp av litteratur vid privata studier inom ditt yrkesområde.
 • Global koncern
  Würth Svenska AB ingår i den internationella koncernen Adolf Würth GmbH & Co.KG. Företaget finns i stora delar av världen. Det är ett familjeföretag som startats och fortfarande ägs av familjen Würth.
 • Tillväxtföretag
  Vi är ett tillväxtföretag som drivs av vår värdegrund. Vår värdegrund visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma. Värdegrunden är basen i vår företagskultur och den har sitt ursprung i vårt företags historia. Den visar vilken väg vi skall gå för att utveckla en lönsam tillväxt.
 • Bilförmån
  Vi tillämpar en hållbar bilpolicy för dig som är i behov av bil i tjänsten där vi erbjuder bilförmån och drivmedelsförmån.
 • Personalrabatt
  Vi har flera olika rabatterbjudanden för dig som arbetar hos oss på exempelvis gym, hotell och resor. Självklart har vi också personalrabatt på våra produkter.
 • Lunchförmån
  Lunchförmånen som alla anställda erbjuds är i form av Rikskortet. Kortet gäller på de flesta restauranger och caféer och i många matbutiker.

VÅRA VÄRDEORD

 • Inspiration
  Tillsammans bygger vi en inspirerande arbetsplats som ger energi. Vår affärsidé och våra erbjudanden inspirerar kunder, medarbetare och omvärld. Vi är personliga, vi är nyfikna och lyhörda, vilket bidrar till ständig utveckling av oss själva och våra kunder. Medarbetarnas delaktighet, en tydlig vision och utmanande mål skapar framtidstro. Avgörande inslag för vår framgång är respekt och ordet TACK.
 • Mod
  För oss handlar mod om att tro på det vi gör, prova nya idéer och säga ifrån när saker inte fungerar. Vi utmanar kontinuerligt våra arbetssätt, varandra och våra kunder genom att våga göra saker annorlunda än våra konkurrenter. Vi är kreativa, vi prioriterar tillsammans och tar beslut som leder till ständiga förbättringar i vardagen. Det är ok att göra fel, eftersom varje framgång startar med modet att försöka.
 • Passion
  Passionen är kraften som driver oss att varje dag göra det lilla extra för kunden och kollegan. Vår passion handlar om att spara tid, öka lönsamheten för våra kunder och alltid leverera det vi lovat. Tillsammans skapar vi engagemang och ser möjligheter som leder till utveckling och långsiktig framgång. Vi känner stolthet och har en stark tro på oss själva, vilka vi är och vilka mål vi vill uppnå.

Würth söker morgondagens medarbetare

Vår ansökningsprocess

När du hittat en ledig tjänst som matchar kraven för rollen och det du söker efter i ett framtida arbete skickar du in din ansökan. Vi använder löpande urval vilket innebär att vi går igenom inkomna ansökningar och återkopplar löpnade, dvs redan innan ansökningstiden gått ut.

Processen i sin helhet

Om du går vidare i det första urvalet kommer vi att bjuda in dig för genomförande av tester. Om du därefter går vidare i processen blir du kallad till en första intervju.  För flera av våra roller ingår en samresa med en kollega alternativt en träff med en kollega som du kommer att samarbeta med. Vi tar också referenser från tidigare arbetsgivare.

Tidsramar

Rekryteringsprocessen i sin helhet tar ca 5 veckor. Under tiden du inväntar vår återkoppling kan du kika in på vår karriärsida eller våra sociala medier och lära känna oss bättre!