Meny
Meny

Frida Renberg

Ansvarig Digital Marknadsföring, Örebro

”Man måste alltid vara på tå och det gillar jag”

När började du jobba på Würth?
Jag började på Würth för lite drygt 5 år sedan.

Berätta lite om hur en vanlig arbetsdag för dig ser ut?
Mina dagar ser väldigt olika ut. Jag ansvarar för, planerar och synkar alla våra digitala marknadsföringsaktiviteter. Vilket innebär att ena dagen har jag väldigt mycket möten kring olika kampanjer eller koncept som vi jobbar med och andra dagen kan det handla om att skapa innehåll. Det som löpande återkommer är dagligen gör uppföljning på de olika aktiviteterna vi gör.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Mycket är roligt med mitt jobb. Dels så trivs jag ju väldigt bra på den här arbetsplatsen och med mina kollegor. Det finns ett stort driv hos alla och har man idéer så blir man uppmuntrad att genomföra dem. Den andra delen är att det är väldigt roligt att jobba inom digital marknadsföring, det händer nya saker hela tiden. Jag jobbar med metoder nu som vi inte ens visste om fanns för ett år sedan. Jag gillar att testa nya idéer och se hur det kan bidra till försäljningen. Man måste alltid vara på tå och det gillar jag.

Vad är det bästa med att jobba inom försäljning?
Det som är roligt med att jobba inom digital försäljning är att man kan mäta allt och snabbt se resultat. Det är helt otroligt att ha en sån effektiv säljare i form av en digital marknadsföringsaktivitet. Man har möjlighet att nå många på kort tid och man kan hela tiden följa resultatet, det ger en kick.

Vilka utmaningar möter du under en arbetsdag?
För mig personligen handlar det mycket om att avgränsa sig när det finns så mycket som jag vill göra och så mycket jag vill testa. En stor utmaning är såklart också att nå upp till våra högt satta mål. Men det är också en trigger och gör att jag vill jobba hårt för att nå det.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka sig till Würth?
Jag skulle säga att man då kommer till ett företag med en stark företagskultur och mycket framåtanda. Man blir uppmuntrad att genomföra sina idéer och att gå från idé till genomförande är ingen långbänk. Det finns också så många fantastiska människor, det spelar ingen roll om jag är på kontoret i Örebro eller om jag åker ut till en butik, alla är trevliga och tillmötesgående.