Meny
Meny

Åsa Toresson

Kundsupport, Örebro

”det är roligt att gå till jobbet”

När började du jobba på Würth?
Jag började jobba på Würth i oktober 2003, så det är snart 18 år sedan.

Finns det någonting som gör att du valt att vara kvar på Würth?
Jomen det är det. Jobbet som jag har, har blivit helt annorlunda än var det var när jag började för 18 år sedan. Det som var huvuddelen i jobbet då var att lägga order till säljare och kunder, det är idag bara en liten del av det vi gör. Idag är det ett helt annat jobb som har utvecklats till något som jag tycker är väldigt kul. Jag tycker om att prata med folk och hjälpa till.

Berätta lite om hur en vanlig arbetsdag för dig ser ut:
Det beror lite på vilken vecka man har. På min avdelning har vi 5 veckors schema med 5 olika områden, så vi har delat upp oss. Områdena vi jobbar med är kundmejl, säljmejl, orderkontrollen, nykunder och att lägga kundorder. Vi svarar ju också på alla inkommande samtal oavsett vilken vecka det är och då kan det röra sig om exempelvis sökning efter gods, prisförfrågningar, orderstatus eller inleverans av restnoterade artiklar. Den här veckan har jag exempelvis kundmejl. Då svarar man på kunders frågor via mejl, det kan exempelvis vara produktfrågor eller frågor om ekonomi. Nästa vecka har jag ett annat område, så rullar de på.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Det är framförallt kundkontakten men även kontakten med säljarna. Man lär känna varandra bra så det blir väldigt familjärt, vilket är trevligt.

Vilka utmaningar möter du under en arbetsdag?
Produktfrågor från kunder kan vara utmanande. Vi har ju väldigt många produkter så man kan ju verkligen inte allt om allt, men då har vi som tur är produktavdelningen som vi jobbar väldigt nära med som kan hjälpa oss. Det är också nya frågor varje dag så det blir ju aldrig samma svar vilket leder till att man lär sig.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka sig till Würth?
Om du söker dig till Würth så kommer du till ett företag som är roligt att jobba på, det är skön stämning även om vi växer och blir större och det är utvecklade. Ja vad ska jag säga, det är roligt att gå till jobbet!