Meny
Meny

Didier Nzikoruriho

Superuser, Örebro

”mina medarbetare är helt fantastiska, vilket är en viktig del i att trivas”

När började du jobba på Würth och hur har din karriärväg på företaget sett ut?
Jag började jobba på Würth 2008, då som lagermedarbetare. Efter flytten till de nya lagerlokalerna 2013 fick jag den tjänst jag idag har som superuser.

Berätta lite om hur en vanlig arbetsdag för dig ser ut?
En arbetsdag för mig kan se väldigt varierande ut. Min tjänst som superuser har under åren utvecklats, i början var det mest inriktat på system men nu är det lite blandat vilket jag bara ser positivt.

Jag har vissa saker som måste göras varje dag såsom att göra kontroller av våra system. Det är bland annat saldokontroller så att allt saldo stämmer eftersom jag också har ett saldoansvar. I min roll är jag även är firstline support på lagret, det betyder att jag måste vara redo att kunna rycka in där det behövs och stötta. Jag har sen en tid tillbaka också jobbat med utveckling och sitter med i utvecklingsgruppen på lagret. Så ja, det är väldigt varierande från dag till dag.

Vad är det roligaste med ditt jobb?
Just det, att det är så varierande. Det är nytt som händer varje dag, mina dagar ser aldrig likadana ut. Det är väldigt roligt tycker jag! Mina medarbetare är helt fantastiska, vilket också är en viktig del i att trivas.

Vilka utmaningar möter du under en arbetsdag?
När man arbetar med system så uppkommer problem man aldrig varit med om innan och då gäller det att snabbt lösa dem, det är alltid en utmaning. Jag tycker också att jobba med utveckling är en utmaning i sig. Det händer mycket så man lär sig nya saker hela tiden, vilket också tar tid innan det sitter.

Vad skulle du säga till någon som funderar på att söka sig till Würth?
Det är ett helt fantastiskt bolag att jobba för. Det händer nya grejer hela tiden men framförallt har jag jättefina kollegor, vilket jag uppskattar. Det finns många fördelar, det är svårt att nämna alla...men jag trivs väldigt bra i arbetsmiljön på Würth.